Home

 

Bouwbedrijf Bernard Stikfort is het adres voor het plaatsen van een dakraam tot de bouw van een complete woning, inclusief advisering, calculaties, bouwtekeningen en hulp bij aanvragen van bouwvergunningen en/of bouwsubsidies.

 

Kwaliteit

Bernard Stikfort heeft als leermeester-timmerman meer dan 25 jaar ervaring in kleine en grote klussen. Kwaliteit staat bij hem voorop. Bernard Stikfort werkt als eenmanszaak bij gotere klussen uitsluitend samen met vakmensen die dezelfde kwaliteitseisen hanteren.

 


Creativiteit

Door de ambachtelijke scholing heeft Bouwbedrijf Bernard Stikfort een brede ervaring voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. De ervaring als allround vakman in combinatie met creativiteit maken Bernard Stikfort zeer geschikt voor het realiseren van werkzaamheden in de particuliere markt.

 

Klantgericht

Voor Bouwbedrijf Bernard Stikfort is het contact met de opdrachtgever belangrijk. Vooraf worden de werkzaamheden goed besproken en duidelijke afspraken gemaakt over het resultaat.

 

Duurzaamheid

Duurzaambouwen is een breed begrip, bij bouwbedrijf Bernard Stikfort wordt niet alleen gekeken naar de kwaliteit van een product of bouwwerk, maar ook naar de milieu aspecten van de productie, verwerking en de gevolgen op lange termijn. 

 

Bouwbedrijf Bernard Stikfort is het adres voor nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en het plaatsen van een complete woning. Klik voor meer informatie over de werkzaamheden of op  contact.


 


 
Nieuwbouw
VerbouwRenovatie

Powered by webXpress